Saturday, 12 March 2011

jangan wat gaye "peace"

Jangan Tunjuk Peace kerana...
Simbol peace dari simbol syaitan yang diamalkan semasa upacara keagamaan Yahudi. Simbol ini telah digunakan oleh Yasser Arafat (Bekas Presiden Palestin), Richard Nixon (Bekas Presiden amerika) dan Winston Churchil (Bekas Presiden Amerika).

Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati.Tanda “v” mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati (pertubuhan Yahudi). Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda “Law of Fives” (Hukum Lima).

Di dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud ‘Nail’ (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala. Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa itu adalah tanda kegemarannya. Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya. Salah seorang penyelidik menegaskan, simbol PEACE adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist). Mereka mengambil salib kristian dan mematahkannnya ke atas dan menterbalikkannya ke bawah. Tanda 3 palang yang menghala ke bawah membawa maksud :Past (Palang kanan), Present (Palang tengah) dan Future (Palang kiri).
jadi...sape2 yg slalu bergambar smbil menunujukkan peace atau apa jua keadaan skalipun...harap lepas nie jgn la kita bt lagi tabiat tu.....
sumber ini tidak dpt disahkan kesahihannya....
namun perkare ini pun bknlah dr dlm amalan yg disyorkan oleh agama....
so pndai2la keoada anda utk menafsirkannye......woke sekian untuk ari ni.....

1 comment:

  1. Now Cheap Christian Louboutin Sandals sale sweet pink dress more beautiful spring warming, the roses have not opened, the mood has been fixed in the spring to jump, but listened and relaxed, imagine a new Cheap Christian Louboutin Pumps meet low-cost. Pink is a sweet, charming floral skirt the important dates in early spring color and light, the flower parts and increase the cheap YSL Pumps love, do not live up to the great spring of the window! Our common love shopping, spring and summer New Products Welcome!
    Learn more: http://www.high-heeledshoesonline.com/

    ReplyDelete